עוגיות על מקל-תפוחים

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)
מתכון לרויאל אייסינג ניתן למצוא כאן
1. מכינים רויאל אייסינג דליל בצבע אדום
ורויאל אייסינג סמיך בצבעים חום וירוק

2. אופים בצק שקרצנו לעיגולים ומבריגים בזהירות מקל סוכריה מנייר דחוס/עץ. 
(מתכון לעוגיות תוכלו למצוא בלשונית מתכונים באתר) 

3. אופים לפי הוראות המתכון ולאחר האפייה מניחים בצד.
* לא ממשיכים לעבוד על העוגיות כל עוד הן חמות!! 
4. לאחר שהעוגיות התקררו, טובלים את העוגיות על מקל ב- רויאל אייסינג האדום ומניחים על רשת. רצוי להוריד שאריות רויאל מהחלק האחורי של העוגייה על ידי הוזזה של קדימה ואחורה.

* שימו נייר אפייה מתחת לרשת, כי צבע אדום לא יורד בקלות ממשטח העבודה. 

5. הניחו את העוגיות על הרשת לייבוש של כ- 4 שעות. מאחר ושכבת הרויאל אייסינג לא עבה, לא נדרש זמן רב עד שהן מתייבשות לחלוטין.

6. כשהעוגיות יבשות הברק יורד מעט ולכן כדי להחזיר "חיים" ועומק לעוגייה, אני מרססת אותן באייר בראש (לא חובה)

 
7. בעזרת רויאל אייסינג סמיך, מוקצף וצבוע לירוק (ראו סרטון הדרכה להכנת רויאל אייסינג בתחילת העמוד)  מזלפים את העלה עם צנטר "מקור" קטן או צנטר עלה. 

8. את הגבעול יוצרים עם רויאל אייסינג חום גם הוא במרקם סמיך. 

* רצוי להשתמש בצנטר מס 3 חלק.
אם אין לכם, ניתן להכניס את הרויאל אייסינג לשקית זילוף ללא צנטר ולגזור את השפיץ לגודל המתאים 

בהצלחה וחג שמח!!! <3