דף הבית >> הדרכות >> רויאל אייסינג שחור
 

רויאל אייסינג שחור

מכינים רויאל אייסינג לבן בכמות הרצויה.
מרקם נוזלי לזילוף.

שלב ראשון:

מוסיפים כ-כפית קקאו (לא שוקולית) ל-100 מ"ל רויאל אייסינג לבן (ראה שלב ראשון). מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים.
במידת הצורך, מוסיפים מעט מאוד מים (כ-חצי כפית) על מנת לדלל מעט את הרויאל מכיוון שאבקת הקקאו מסמיכה מעט את הבלילה.

שלב שני:

כך יראה הרויאל אייסינג לאחר הוספת הקקאו:

שלב שלישי:

מוסיפים כמה טיפות בודדות של צבע מאכל שחור (רצוי שיהיה שחור אקסטרה) ומערבבים היטב.

שלב אחרון:

ללא צורך בכמויות גדולות של צבע מאכל או בקבלת צבע שחור דהוי/אפור. 
התקבל רויאל אייסינג שחור כהה בטעם שוקולדי.


הרויאל אייסינג השחור מוכן לשימוש !!  :)

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)