דף הבית >> הדרכות >> דובדבנים
 

דובדבנים

1. ראשית, יש לתחוום את החלק התחתון של העוגיה וליצור עיגול. לתיחום השתמשתי בצנטר מספר 2. ממתינים כ 5 דק עד שהתיחום מקבל קרום מעט קשה.

2. ממלאים את פנים העיגול ברויאל אייסינג מאותה השקית זילוף בה השתמשנו לתחימה.

3. בעזרת רויאל אייסיניג לבן עם צנטר מספר 1 יוצרים פס קטן בחלקו העליון של העיגול כמו בתמונה.

4. מניחים לייבוש כרבע שעה.

שלב ראשון:

 5. אחרי ייבוש של רבע שעה, תוחמים את הדובדבן השני ויוצרים מעין עיגול לא שלם בצמוד לדובדבן שכבר מילאנו וחוזרים על אותה פעולה. תחימה, ייבוש קצר ומילוי. הפעם אין צורך להוסיף את הפס הלבן.

6. בעזרת צנטר מס 2 ורויאל אייסינג בצבע חום ומזלפים שני גבעולים (ניתן לעשות אותם גם בצבע ירוק)

שלב שני:

ליצרית העלים שוב משתמשים בצנטר מס 2 לתחימה וממלאים בדיוק כמו שעשינו עם הדובדבן.

עושים שני עלים בצדדים ומניחם לייבוש כמה דק ספורות.

שלב שלישי:

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)

חומרים הדרושים לעוגיית דובדבן: 

בצק פריך
שקיות זילוף+ צנטרים מס' 2
חותכן בצורת דובדבן

רויאל אייסינג בצבעים:
חום, ירוק, לבן, אדום.

כשהעוגיות מוכנות, ניתן לעטוף כל עוגיה בשקית צלופן ולקשור בסרט ירוק, אדום או קש.

אתם יכולים למצוא סלסלת קש יפה ולמלא אותה בכמה עוגיות דובדבנים ולתת את זה כמתנה לכל אירוע :)

אחרי ייבוש קצר של העלים, יוצרים באותה הדרך את העלה השלישי למעלה ומניחים לייבוש מלא!! של 24 שעות.

אחרי ייבוש ניתן לארוז יפה בצלופן או להגיש על מגש מרשים לאורחים :)

שלב אחרון: