מהו איזי מרנג?

אבקה אינסטנט להכנת נשיקות מרנג
האבקה מתאימה להכנת כל סוגי המרנג:
  • נשיקות 
  • פבלובה
  • קרמבו
  • פאי
  • ועוד...
אופן ההכנה קל מאוד ומתקבל מרנג לבן בטעם עדין מאוד של וניל.
זמן ההכנה הוא כעשר דק לכל היותר.
לאחר מכן יש צורך לייבש בתנור.
בעת ההכנה ניתן להוסיף תמציות טעם וצבעי מאכל (לא חובה).

איזי מרנג הוא מוצר חדש שהושקעה בו מחשבה רבה בשלבי הפיתוח על
מנת לענות לצרכי האופה החובבן וגם האופה המקצועי.
מתקבלות תוצאות ללא טעם מתועש או טעמי לוואי.
נעשה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר על מנת להבטיח תוצאות מושלמות.

איזי מרנג מגיע במארז מהודר של 400 גר'.
כמות זו מספיקה לכ 100- נשיקות בקוטר 2.5 ס"מ.
המוצר פרווה בהשגחת הבד"צ (בית יוסף העדה החרדית)
ללא צבעי מאכל
בייצור כחול לבן
ללא חשש להימצאות סלמונלה
שיווק המוצר:
כל העת, אפרסם מתכונים, הדרכות וטיפים שיהיו זמינים באתר האינטרנט של
פאונטיין קוקיס וברשתות החברתיות.

שירות לקוחות:
יוקם מערך של שירות לקוחות על מנת לתת שירות ומענה אנושי לקהל הלקוחות
של פאונטיין קוקיס.
אנחנו בפאונטיין קוקיס שמים דגש רב על איכות המוצרים ושירות ברמה גבוהה.
 
אופן הכנה:
  • שופכים את תכולת השקית לתוך קערת המיקסר. 
  • מוסיפים 150 מ"ל (גר') מים חמימים / רותחים (12 כפות מדידה
  • מקציפים תחילה במהירות בינונית ולאחר כדקה מעלים למהירות גבוהה
  • ממשיכים להקציף כ7-10 דק או עד לקבלת מרנג יציב 
    (חשוב מאוד לוודא שהמרנג יציב, אחרת בזמן הזילוף המרנג עלול להיות נוזלי והצורה של הנשיקות לא תישמר היטב)
  • לקראת סוף ההקצפה, ניתן להוסיף תמצית טעם וצבע מאכל
  • מכניסים את המרנג שנוצר לשקית זילוף עם צנטר לבחירתכם ומזלפים כל צורה שתרצו.
  • אופים כשעתיים ב 50-70 מעלות בטורבו! אם הנשיקות קיבלו סדקים בזמן האפייה, סימן שהתנור היה חם מדי! להבא הורידו מעלות או השאירו את דלת התנור עם פתח צר. 
 *לשימוש בדפי טרנספר, אופן ההכנה זהה! רצוי לאפות עוד חצי שעה על מנת לוודא     שהדוגמה עוברת היטב.*     
"איזי מרנג"
אספקה תהיה בעוד מספר ימים
רכישה לחנויות מתמחות:
ניתן ליצור קשר ישירות מול דודי:
052-8855472
או דרך האימייל: balifood@gmail.com