דף הבית >> הדרכות >> פרחים
 

פרחים

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)
על מנת ליצור את הפרחים כך שצורת הצנטר המשונן תישמר, חובה להשתמש ברויאל אייסינג סמיך מאוד! 
לכן, ערבוב ידני איננו מספיק ויש להקציף מעט את הרויאל אייסינג עד שיגיע למרקם של קצפת עמידה. בדומה מאוד לתוצאה שמתקבלת כשמקציפים מרנג.

קופסא של איזי רויאל 
30 מיל מים(כ-6 כפיות או 1/8 כוס מדידה)
חשוב לדייק בשלב הזה. 
מקציפים כ- 3 דק או קצת יותר.

לאחר שהרויאל אייסינג מוקצף ויציב, אפשר לחלק אותו ל-3 צבעים שונים. 
אני בחרתי ב : 
לבן ולכן לא הוספתי צבע מאכל
ורוד בהיר 
ורוד פוקסיה.

לערבב ידנית את צבעי המאכל עם הרויאל אייסינג ולהכניס לשקית זילוף.

הצנטרים בהם השתמשתי הם 16 של וילטון. 
לרוב אני משתמשת במתאמים על מנת למנוע זליגה של הרויאל אייסינג מהשקית. למרות שבתמונה הצנטרים הוכנסו לשקית הזילוף ללא מתאם, עדיין ממליצה להשתמש במתאם תמיד.
נפרוס נייר אפייה על משטח עבודה ונתחיל לזלף.
יצרתי שבלולים בגדלים שונים:
גדול
בינוני
קטן

וכך נעשה בכל שלושת הצבעים.
את השבלול יוצרים מהחלק הפנימי כלפיי חוץ ובסוף הזילוף מנתקים במהירות את הצנטר כדי להימנע משפיצים.
אם נוצרו שפיצים בכל זאת, בעזרת מקל פיסול, אפשר להוריד אותם. רצוי לעשות זאת מיד כשהרויאל אייסינג עוד רטוב.

מניחים לייבוש של 12 שעות או יותר.

על מנת לוודא שהרויאל אייסינג יבש, יש לקלף אחד בזהירות ולראות שהחלק התחתון יבש.
אחרי ייבוש של 12 שעות, הפרחים אמורים להתקלף בקלות מנייר האפייה. ניתן לשמור אותם כך בקופסא אטומה כשנה.

על מנת להדביק את הפרחים על גבי העוגייה, יש להשתמש במעט רויאל אייסינג.

מתכון לעוגיות ניתן להשיג כאן