מצרכים:

6 כפיות (מדידה!) אבקת מרנג סופרים / 15 גרם
6 כפות מים / כ-75 גרם
90 גרם סוכר
90 גרם אבקת סוכר
מעט צבע מאכל (לא חובה)
תמצית טעם (לא חובה) 

אופן הכנה:

* בקערת המיקסר מקציפים יחד אבקת מרנג ומים עד לקבלת קצף רך. 

* להוסיף בהדרגה את הסוכר ( אני טוחנת אותו לפני במעבד מזון. לא חובה) 

* לאחר הוספת כל כמות הסוכר, מקציפים עד לקבלת קצף יציב! 
זמן ההקצפה משתנה בהתאם למיקסר שלכם. 

* כשהקצף יציב מאוד, מוסיפים את אבקת הסוכר ( רצוי לנפות אותה) ומקפלים למרנג עד שכל אבקת הסוכר נטמעת. 
בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל ותמציות טעם 

* מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 

* אופים כשעתיים וחצי ב 70-90 מעלות טורבו.

** רצוי להשאיר את דלת התנור מעט פתוחה על מנת למנוע סדקים בנשיקות. 

מהמתכון הנ"ל מתקבלות כ 80 נשיקות בינוניות בקוטר 2-3 ס"מ 
 
נשיקות מרנג