ײצור כחול לבן ראשון מסוגו בישראל,
של מוצר שנמכר בכל העולם
ועכשיו משװק גם בארץ ובמחיר מעולה!

מגיע כאבקה במשקל 170 גרם.
משמש להכנת מגװן רב של קינוחים, קצפות, עוגות ועיטורים.
בין יתר הקינוחים שניתן להכין עם אבקת המרנג:
פבלובות, עוגות ספוג, נשיקות מרנג, פאי לימון, רױאל אײסינג, קרמבו ועוד...


יתרונות הבולטים של המרנג לעומת חלבון חי:

  • חײ מדף ארוכים
  • ללא חשש הימצאות חײדקים (סלמונלה)
  • חוסך זמן הפרדת ביצים
  • מעניק נפח ױציבות
  • משפר מרקם
  • ללא ריח וטעם חזק של ביצים, מה שאופײני לחלבון חי
  • לובן - אבקת המרנג מגבירה לובן
  • כמות גדולה ביחס למתחרים.