שמלת נסיכות

1. תוחמים את החלק החיצוני של השמלה.

*** השתדלו לא לתחום קרוב מידי לדפנות העוגיה בחלקה החיצוני, על מנת
     למנוע זליגה של הרויאל לצדדים.

*** ניתן לשרטט את הדוגמה בעזרת טוש אכיל כדי להקל על הזילוף.



שלב ראשון:

נמלא את העוגיה בחלק התחום בלבד. 


שלב שני:

מיד כשנסיים את שלב שני, בזמן שהרויאל עדיין רטוב, נפזר בנדיבות נצנצים אכילים.

*** להשתדל לא להשאיר חלקים חשופים ללא נצנצים.

שלב שלישי:

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייסבוק כל הזמן.
easy royal -איזי רויאל .
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)

חומרים הדרושים לעוגיית שמלת נסיכות:

עוגיות בצורת שמלת נסיכות
נצנצים אכילים
שקיות זילוף + צנטרים מס' 2
רויאל אייסינג "איזי רויאל" בצבעים:
לבן ותכלת
פפיונים לקישוט


לאחר שפיזרנו נצנצים, נטה את העוגיה בזהירות, על גביי נייר אפייה. את שאריות הנצנצים נחזיר לקופסא לשימוש חוזר.

*** בשלב הזה יש לשים לב שאנחנו לא מטים את העוגיה ליותר מכמה
     שניות. מאחר והרויאל עדיין רטוב - הוא עלול לזלוג כלפי מטה.

שלב רביעי:

בעזרת מברשת, נוריד שאריות נצנצים מחלקה הפנימי של העוגיה.

רצוי לעשות זאת לאחר שייבשנו מספר שעות את הרויאל.

שלב חמישי:

נתחום את החלק התחתון של העוגיה ברויאל לבן, ונמלא את החלק הפנימי.

שלב שישי:

לאחר כשעתיים, הרויאל קיבל מעטפת יבשה, אך הוא איננו יבש מבפנים, כך שיש להיזהר לא לפצוע את העוגיה.

נתחום שוב את החלק הכחול מהשלב הראשון

שלב שביעי:

בשלב הזה אני הוספתי פפיון מסאטן, אך אפשר להחליפו לפפיון מבצק סוכר או כל קישוט אחר ולהדביקו בעזרת רויאל אייסינג.

חשוב לתת לעוגיה להתייבש באויר הפתוח ל24 שעות.

שלב אחרון: