רויאל אייסינג
מתכון רויאל אייסינג:

3 כפות (30 גר) אבקת מרנג 
400 גר אבקת סוכר
כ - 4 כפות מים 
* במידה הצורך, ניתן להוסיף מעט מים) 

אופן הכנה:
שופכים לקערת המיקסר את כל המרכיבים ומקציפים מס דק עד לקבלת רויאל אייסינג יציב שדומה בצורתו לקצפת או מרנג, אך מרקמו קשה יותר. 

את הקצף שנוצר מחלקים לקעריות לפי מס הצבעים איתם תעבדו ולכל קערה מוסיפים מעט צבע מאכל ומים לדילול. 

מדללים את ה רויאל אייסינג עד לקבלת מרקם דליל, אך לא דליל מדי! 

מכניסים לשקית זילוף עם צנטר מס 2 ומזלפים על גבי העוגייה.

מניחים את העוגיות לייבוש מוחלט של כ- 24 שעות ולאחר מכן, אורזים בשקית צלופן או בכלי אטום.

עוגיות מוכנות לא נכנסות לקירור! הן נשמרות במקום מוצל ויבש.

שאריות רויאל אייסינג ניתן לשמור בקירור למס שבועות. 

לשימוש חוזר - 
רצוי לעבוד עם רויאל אייסינג כשהוא בטמפ' החדר ולא ישר כשהוא יוצא מהמקרר.

מערבבים היטב את הרויאל המוכן ומעבירים לשקית זילוף חדשה!