דף הבית >> הדרכות >> חיתוך צורה ללא חותכן
 

חיתוך צורה ללא חותכן

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)
בהדרכה הספציפית הזו, בחרתי להדגים על עוגיות "לשבור את הקרח" שעשיתי ללא חותכן..

הורדתי תמונות בגוגל והתאמתי לגודל הרצוי.

השארתי שוליים יחסית רחבים על מנת להקל על החיתוך אחר כך. אבל עם קצת סבלנות, ניתן לגזור לפי קווי המתאר של ההדפס וכך תתקבל עוגייה בדיוק בצורה שלפיה גזרנו את הדף. 
רידדתי בצק פריך לגובה אחיד.

*חשוב לקמח את משטח העבודה!!

הנחתי את ההדפסים על גבי הבצק. 
לשלב הבא- חשוב לבחור בסכין עם להב חדה ולא משוננת!! 
חתכתי בזהירות סביב ההדפס ומדי פעם קימחתי את הסכין על מנת למנוע גרירה של הבצק.

רצוי לעבוד יחסית מהר בשלב הזה כי הבצק מתחיל להתחמם ויהיה קשה יותר לחתוך אותו. 
ככל שהבצק יהיה קר יוצר התוצאה שתתקבל תהיה חלקה יותר. 
מתכון לעוגיות ניתן להשיג כאן
בזהירות הנחתי את יתרת הבצק סביב החיתוך.

את שארית הבצק ניתן להכניס חזרה למקרר ולהשתמש שוב לעוגיות נוספות.

*אחרי שימוש שני בבצק, לא מומלץ להשתמש בו פעם שלישית, מאחר והבצק מאבד מפריכותו ככל שמתעסקים איתו.

בעזרת פלטה מקומחת, הרמתי את העוגיות והנחתי בתבנית אפייה. 
אם נוצרו קצוות לא חלקים, אפשר להחליק בטפיחות עדינות בעזרת האצבעות.

בצורה הזו תוכלו ליצור לעצמכם אין ספור עוגיות שונות.

אני אוהבת לשמור את ההדפסים בתיקייה מסודרת ולהשתמש בהם שוב בעת הצורך.

בהצלחה!!!