דף הבית >> הדרכות >> תות מתוק
 

תות מתוק

הדרכות נוספות של עוגיות מעוצבות יתעדכנו בדף העסקי שלי בפייס בוק כל הזמן.
עשו לייק ותהנו מעוד טיפים והדרכות בכל הנוגע לעוגיות מעוצבות :)
על מנת ליצור עוגיות תות, נצטרך בין היתר - רויאל אייסינג אדום בגוון תות במקרם זילוף רגיל עם צנטר מס 2 - את הצבע האדום ניתן להשיג כאן. 
רויאל אייסינג לבן/קרם במרקם זילוף רגיל עם צנטר מס 2 
רויאל אייסינג ירוק במרקם סמיך (קישור להדרכת פרחים)

בתמונה מצורפות עוגיות של צנצנות ריבה שלא  מופיעות בהדרכה.
1. נתחום את העוגייה ברויאל אייסינג. 
השתדלו לא לתחום קרוב מדיי לדפנות על מנת למנוע זליגה של הרויאל אייסינג לצדדים.

2. אין צורך לחכות אחרי התחימה ובאותו מרקם של רויאל אייסינג נמלא את השטח התחום. 
השתדלו לזלף מהחלק החיצוני של העוגייה כלפיי פנים והימנעו מרווחים. 
רווחים עלולים להכניס בועות אויר לרויאל שלא תמיד ניתן לראות בזמן הזילוף ואז כשהן צצות זה כבר מאוחר מדיי ונותר חור ברויאל אייסינג.

3. מיד כשמסיימים לזלף את פנים העוגייה, יוצרים עיגולים קטנים ברויאל אייסינג לבן או צבע קרם ואז בעזרת מקל הפיסול יוצרים "שפיץ" לנקודות. 
אין מה לחשוש כל עוד הרויאל אייסינג רטוב, המקל פיסול לא יהרוס את הזילוף. רק חשוב מאוד לעשות את הפעולה הזו כשהרויאל אייסינג עדיין רטוב. תוך מס דק ספורות הרויאל אייסינג כבר מתחיל להתייבש, אז ממליצה לעבוד יחסית מהר בשלב הזה. 
את הדוגמא של העלים יוצרים בעזרת צנטר עלים בצורת מקור. 
כפי שציינתי בתחילת ההדרכה, המרקם של הרויאל אייסינג מוכרח להיות סמיך! הדרכה למרקם סמיך תוכלו למצוא כאן
על כל תות יצרתי 3 עלים.

אחרי שסיימנו את השלב הזה, מניחים את העוגייה לייבוש של מס שעות.

אני עברתי על כל תות עם איירבראש בחלק האדום וא.איבוק ירוקה בעלים. 
גם בלי זה יוצא יפה מאוד. 
מי שרוצה לעבור עם איירבראש או אבקות איבוק מוכרח לחכות לייבוש כמעט מלא של העוגייה כ-24 שעות.
מתכון לעוגיות ניתן להשיג כאן
כדי ליצור את העיניים לתות השתמשתי בעיניים שהכנתי מראש. 
הדרכה תוכלו למצוא כאן. 
בחרתי עיניים בגדלים שווים ומיקמתי על גבי העוגייה המזולפת. את העיניים יש להדביק עם מעט מאוד רויאל אייסינג. רצוי בצבע של התות או בצבע של העיניים.. 
בעזרת טוש אכיל שחור, יצרתי פה קטן וגבות.

וקיבלנו תותים מתוקים מתוקים שמתאימים למגוון אירועים.

בהצלחה! ☺