1. נתחום את העוגייה ברויאל אייסינג.
השתדלו לא לתחום קרוב מדיי לדפנות על מנת למנוע זליגה של הרויאל אייסינג לצדדים.
2. אין צורך לחכות אחרי התחימה ובאותו מרקם של רויאל
אייסינג נמלא את השטח התחום.
השתדלו לזלף מהחלק החיצוני של העוגייה כלפיי פנים והימנעו מרווחים.
רווחים עלולים להכניס בועות אויר לרויאל שלא תמיד ניתן לראות בזמן הזילוף ואז כשהן צצות זה כבר מאוחר מדיי ונותר חור ברויאל אייסינג.
3. מיד כשמסיימים לזלף את פנים העוגייה, יוצרים עיגולים קטנים ברויאל
אייסינג לבן או צבע קרם ואז בעזרת
מקל הפיסול יוצרים "שפיץ" לנקודות.
אין מה לחשוש כל עוד הרויאל
אייסינג רטוב, המקל פיסול לא יהרוס את הזילוף. רק חשוב מאוד לעשות את הפעולה הזו כשהרויאל
אייסינג עדיין רטוב. תוך מס דק ספורות הרויאל
אייסינג כבר מתחיל להתייבש, אז ממליצה לעבוד יחסית מהר בשלב הזה.